Runebergintorttu L

2,95  sis. Alv 14%

Runebergin tortut juhlistavat 5. helmikuuta Suomen kansallisrunoilijan Johan Ludvig Runebergin syntymäpäivää.

Kuvaus

Ainesosat: Vehnäjauho (jauhonparanne askorbiinihappo), kasvirasva ((palmu, rapsi), vesi, suola, emulgointiaineet E471, E475: 0,1%,  happamuudensäätöaine sitruunahappo, luontainen aromi, a-vitamiini), sokeri, vesi, vadelmahillo (vadelma 60%, sokeri, tärkkelyssiirappi vehnä/maissi, vesi, sakeuttamisaineet E1442 maissi, gellaanikumi, kalsiumkloridi, happamuudensäätöaine sitruunahappo, säilöntäaine E202, aromi, suola, väri E120), munamassa ( kananmuna, säilöntäaine E202, happamuudensäätöaine sitruunahappo, emulgointiaineet E471, E475, suola), appelsiininkuoripala (appelsiininkuori, glukoosi-fruktoosisiirappi, sokeri, happamuudensäätöaine sitruunahappo, säilöntäaine rikkidioksidi), pomada (sokeri, glukoosisiirappi vehnästä, vesi), rommi ja punssiaromi (Vesi, rommi, arrakki, etanoli, aromit sis. savuaromi, väri E150a, propyleenidlykoli E1520:0,01%), kardemumma, leivinjauhe E450, E500, suola (paakkuuntumisenestoaine E535)

LAKTOOSITON

Allergiaa aiheuttavat ainesosat: Vehnä, Kananmuna.

Vehnäjauhon alkuperämaa: Suomi

Ravintoarvo/100g: Energiaa: 1690kJ/246kcal, Rasvaa 22g josta tyydyttyneitä rasvahappoja 9g, Hiilihydraattia: 42g josta sokereita 18g, Ravintokuitua: 0,8g, Proteiinia: 5,2g, Suola: 0,1g.