Kanavoileipäkakku n.8-10h (1kg) L

46,90  sis. Alv 14%

Broilerinleike ja tuorejuustotäytteinen kevyt ja herkullinen voileipäkakku noin 10 syöjälle. (ei sisällä rasvaisia majoneeseja tai pikkelssejä)

Kuvaus

Kanavoileipäkakku

Broilerinliha (92 %, Suomi), vesi, jodioitu suola, hiivauute, maltodekstriini, dekstroosi, valkosipuli, mustapippuri, chili, aromi, aromivahvenne (E631), stabilointiaineet (E450, E451). Persilja. 

Täytemassapohja: Arla Pro-tuorejuusto, laktoositon: Pastöroitu kirnumaito (EU), kerma, suola, laktaasientsyymi, hapate. Kurkku (Suomi ja EU), tomaatti (Suomi ja EU). Maustekurkku: kurkku (EU), vesi, etikka, suola, sokeri, säilöntäaineet (E211, E202) stabilointiaine(E509), aromit (mm. sinapinsiemen), makeutusaine (E 954).   

Peltolan ruis- ja kauraleipä: Ruisleipä: Ruisjauho (54%), hiivaleipäjauho, vesi, suola (1,1%), hiiva. Kauraleipä: Kaurahiutale (7%), hiivaleipäjauho, vehnäjauho, vesi, suola (1,1%), hiiva. 

Koristelu vaihtelee tekijän- ja sesongin mukaan: Jääsalaatti (Suomi), kurkku (Suomi ja EU), tomaatti/ kirsikkatomaatti (Suomi ja EU), yrtit: basilika, rucola, persilja, rosmariini. Ananaskirsikka, Babyleaf-salaatti; tammenlehti, bulls blood–salaatti, punamangoldi.  

Laktoositon

Leipä on paikallisen Risto Peltolan leipomon leipää!

Maidon alkuperämaa: Suomi, EU

Lihan alkuperämaa: Suomi

Allergiaa aiheuttavat ainesosat: Maito, Vehnä, Kaura, Ruis, Sinapinsiemen.

Ravintoarvo/100g: Energiaa: 860kJ/206kcal, Rasvaa 12g josta tyydyttyneitä rasvahappoja 3g, Hiilihydraattia: 10g josta sokereita 1,5g, Ravintokuitua: 1,0g, Proteiinia: 8,9g, Suola: 0,9g.

Saatat myös pitää...

  • kuvassa 15-20h kakku

    Kanavoileipäkakku 15-20h (1,7kg) L

    84,90  sis. Alv 14%