Kasvisvoileipäkakku 15-20h (1,7kg) L

84,90  sis. Alv 14%

Kakun ulkonäkö voi poiketa kasvistarjonnan mukaan kuvasta!

Kuvaus

Kasvisvoileipäkakku

Salaattijuustokuutiot (Suomi) Pastöroitu laktoositon lehmänmaito, suola, hapate, juoksute. Kalamata-oliivit (Kreikka), merisuola, viinietikka, extra virgin oliiviöljy. Aurinkokuivattu tomaatti (muu kuin EU), auringonkukkaöljy, suola, valkosipuli, viinietikka, happamuudensäätöaine (E270). Ruohosipuli, persilja. 

Täytemassapohja: Arla Pro-tuorejuusto, laktoositon: Pastöroitu kirnumaito (EU), kerma, suola, laktaasientsyymi, hapate. Kurkku (Suomi ja EU), tomaatti (Suomi ja EU). Maustekurkku: kurkku (EU), vesi, etikka, suola, sokeri, säilöntäaineet (E211, E202) stabilointiaine(E509), aromit (mm. sinapinsiemen), makeutusaine (E 954).   

Peltolan ruis- ja kauraleipä: Ruisleipä: Ruisjauho (54%), hiivaleipäjauho, vesi, suola (1,1%), hiiva. Kauraleipä: Kaurahiutale (7%), hiivaleipäjauho, vehnäjauho, vesi, suola (1,1%), hiiva. 

Koristelu vaihtelee tekijän- ja sesongin mukaan: Jääsalaatti (Suomi), kurkku (Suomi ja EU), tomaatti/ kirsikkatomaatti (Suomi ja EU), yrtit: basilika, rucola, persilja, rosmariini. Ananaskirsikka, Babyleaf-salaatti; tammenlehti, bulls blood–salaatti, punamangoldi.  

Laktoositon

Leipä on paikallisen Risto Peltolan leipomon leipää!

Maidon alkuperämaa: Suomi, EU

Allergiaa aiheuttavat ainesosat: Maito, Vehnä, Kaura, Ruis, Sinapinsiemen.

Ravintoarvo/100g: Energiaa: 860kJ/206kcal, Rasvaa 12g josta tyydyttyneitä rasvahappoja 3g, Hiilihydraattia: 10g josta sokereita 1,5g, Ravintokuitua: 1,0g, Proteiinia: 8,9g, Suola: 0,9g.

Saatat myös pitää...

  • Kuvassa 15-20h kakku

    Kasvisvoileipäkakku 30-40h (3,4kg) L

    169,80  sis. Alv 14%