Kuvaus
Lohivoileipäkakku
Kylmäsavustettu kirjolohi (Suomi ja EU), happamuudensäätöaineet kaliumlaktaatti, kaliumasetaani. Tilli, sitruuna.
Täytemassapohja: Arla Pro-tuorejuusto, laktoositon: Pastöroitu kirnumaito (EU), kerma, suola, laktaasientsyymi, hapate. Kurkku (Suomi ja EU), tomaatti (Suomi ja EU). Maustekurkku: kurkku (EU), vesi, etikka, suola, sokeri, säilöntäaineet (E211, E202) stabilointiaine(E509), aromit (mm. sinapinsiemen), makeutusaine (E 954).
Peltolan ruis- ja kauraleipä: Ruisleipä: Ruisjauho (54%), hiivaleipäjauho, vesi, suola (1,1%), hiiva. Kauraleipä: Kaurahiutale (7%), hiivaleipäjauho, vehnäjauho, vesi, suola (1,1%), hiiva.
Koristelu vaihtelee tekijän- ja sesongin mukaan: Jääsalaatti (Suomi), kurkku (Suomi ja EU), tomaatti/ kirsikkatomaatti (Suomi ja EU), yrtit: basilika, rucola, persilja, rosmariini. Ananaskirsikka, Babyleaf-salaatti; tammenlehti, bulls blood–salaatti, punamangoldi.
Laktoositon
Leipä on paikallisen Risto Peltolan leipomon leipää!
Maidon alkuperämaa: Suomi, EU
Kalan alkuperämaa: Suomi ja EU.
Allergiaa aiheuttavat ainesosat: Kirjolohi, Maito, Vehnä, Kaura, Sinapinsiemen.
Ravintoarvo/100g: Energiaa: 860kJ/206kcal, Rasvaa 12g josta tyydyttyneitä rasvahappoja 3g, Hiilihydraattia: 10g josta sokereita 1,5g, Ravintokuitua: 1,0g, Proteiinia: 8,9g, Suola: 0,9g.